Haarlijn VOORJAAR/ZOMER 2023

De Haarmodelijn van de Gezamenlijke Nederlandse kappers heet dit seizoen ‘BUBBLE’! 

Net als de geschiedenis kent ook de haarmode golfbewegingen. Stromingen in de samenleving worden vertaald naar kapsels met botte kniplijnen, contrastrijke kleuren en een ruigere styling.

Deze trends zien we dit seizoen terug in de kapsels uit BUBBLE, de nieuwe collectie van de Nederlandse Haarmodelijn. Stuk voor stuk zijn het kapsels met een statement.

Momenteel zijn we op een punt beland dat er – net als eind jaren 70, begin jaren 80 – veel protest is in de samenleving. Het is dan ook niet zo vreemd dat in 2023 invloeden uit die tijd terugkomen in het (haar)modebeeld, zoals de harde kniplijnen op één lengte. Dat is iets dat misschien simpel lijkt, maar niets is moeilijker dan perfect horizontaal knippen op één lengtelijn. Maar ons professionele team beheerst dat natuurlijk tot in de puntjes!

HAARKLEUR; TRENDY BUTTERBLOND

Dit voorjaar zie je naast donkere haartinten ook lichtblonde tinten zien, zoals de butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Wordt het dan allemaal heel massief qua kleur, net als vroeger? Nee, want het is 2023 en dat wordt het jaar van de babylights en twilights die de kleuringen een hippe touch geven.

Babylights zijn uiterst fijne mini-highlights die op een heel natuurlijke manier een fantastisch effect geven. En twilights laten je haar subtiel sprankelen alsof er golddust overheen is gestrooid. Supermooi!

 

RUIGER
Voor wat betreft de styling is er goed nieuws voor iedereen, die van een lossere en wildere styling houdt. De kapsels zien eruit alsof je zelf lekker wild met je handen door je haar bent gegaan.

Dat werkt alleen goed als je haar perfect geknipt is en daar komt ons vakmanschap weer om de hoek kijken. Ook zijn goede stylingproducten een must, waarbij de (matte) wax dit seizoen favoriet is om bijvoorbeeld hippe plukjes in pony’s te maken.

Breek eens uit je ‘BUBBLE’!? Kom experimenteren met een kleur of een heel nieuw kapsel. Wij adviseren je graag!

Tot gauw!
Groetjes, team Hair by Chantelle

 

De Haarmodelijn voorjaar – zomer 2023 is mogelijk gemaakt door L’ANZA, KIS Haircare, Koninklijke ANKO, FNV Mooi, CNV en Pivot Point. 
Foto’s Haarmodelijn voorjaar – zomer 2023 | Fotograaf Richard Monsieurs