EIMI FESTIVE cursus
Onze opsteek skills zijn weer opgefrist door de cursus EIMI FESTIVE (klik hier) die we gevolgd hebben. Dus als je binnenkort een feestje hebt, dan maken wij van jouw kapsel een kunstwerk!

 

 

 

 

 

 

Het is KERST in de salon
De moeder van Chantel maakte weer prachtige kerstversieringen hier en daar in de salon! Wat een sfeervolle & gezellige uitstraling in deze tijd van het jaar.

We willen alle klanten heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en gemaakte afspraken afgelopen jaar.

Fijne Feestdagen!

 

 

 

 

 

 

KNIPPEN VOOR JO18!
Chantel knipte zondag 19 november van 09.00 tot 14.00 uur heel veel klanten ‘gratis’! Zoon Max gaat in december met zijn voetbalteam naar Spanje en wilde geld inzamelen voor dit sportieve doel. Ook verpakten ze ruim 700 mini-producten voor de Kerst-klanten. Een mooie win-win-situatie.

Het was ook erg gezellig in de salon! Heel veel succes mannen en veel plezier in Spanje zometeen!

 

 

 

 

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.

Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

 

 

 

 

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.

Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!