Doe Dag van Westland On Stage
Op donderdag 6 april deden wij voor het eerst mee met de Doe Dag van ISW Scholengroep en Lentiz Onderwijsgroep. Maar liefst 25 topstylistes-in-spe kwamen in twee groepen naar onze salon om te kijken en te ervaren wat ons mooie beroep inhoudt.

Chantel, collega Shirley van Looks For You Kappers en leerling Alyssa van de Alberda kapperschool in Maassluis, leerden hen met z’n drietjes al snel een paar handige technieken. De Doe Dag was gezellig en geslaagd. Wie weet zien wij één van hen als leerling over een paar jaar terug in de salon! 

 

PAASACTIE !
Van dinsdag t/m zaterdag 8 april hebben we nog een actie voor onze klanten van deze week. Grabbel na je knip-, kleur- of stylebeurt in de glazen pot en haal één van de gouden eieren eruit! Diegenen die dit lukt ontvangt een leuke attentie. Deze actie is alleen voor de reeds gemaakte afspraken van deze week. Andere klanten kunnen natuurlijk nog profiteren van onze jubileumactie; 23% korting op alle producten, t/m zaterdag!   

JUBILEUM 23 JAAR!
23 jaar, 23 dagen, 23% korting, een mooie actie voor een mooi jubileum! Van 17 maart t/m zaterdag 8 april ontvangt iedere klant 23 procent korting op de producten die zij kopen in de salon. De jubileumactie geldt voor alle producten. Informeer ernaar in de salon. 

Jubileum Lisa
Maandag 6 februari 2018 kwam Lisa bij ons officieel in dienst, dus dit jaar was dat 5 jaar geleden! Een mooi jubileum wat we gevierd hebben met slingers, taart en bloemen.

Op naar nog vele mooie jaren Lisa!

Balayage
Onlangs hebben we weer een mooie balayage-verftechniek in het haar aangebracht van deze klant. De opgelichte kleuren geven een mooie naturelle look aan haar kapsel. 

Wil jij dit ook? Informeer bij het team naar de mogelijkheden.

Voor & Na
Wat een mooie voor & na van Luke van Vliet. Van een volle haardos naar een mooie kuif met strakgeschoren zijkanten. Jij kan er weer even tegenaan Luke!

Rosé touch-up
Wat een mooie kleurnuance! Bij deze klant hebben we de blonde haren voorzien van een rosé toon met de Color Touch van Wella Professionals. Ook knipten we haar kapsel in een stijlvolle bob. Wat een prachtige coupe; wij zijn helemaal fan!

Fotoshoot
Een origineel cadeau? Regel zelf een fotoshoot en wij zorgen voor jullie prachtige kapsels. Lois kwam met een vriendin en ze gingen met mooi gestylde kapsels de deur uit richting een fotoshoot! Ook dus leuk om cadeau te geven. 

Illuminage
Onlangs hebben Lisa (rechts) en Michelle (links) hun skills van de balayage technieken weer opgefrist. Deze modellen kregen een zachte kleurbehandeling met de Illuminage van Wella. Prachtige cool blonde en sunkissed effecten. Die wil jij toch ook?!

Balayage voor & na
Weer een prachtig kapsel gecreëerd met de balayage-verftechniek; een natuurlijke verandering van donker haar naar licht. Balayage is het Franse woord voor ‘een veeg’: met de losse hand ‘vegen’ we de verf in het haar waardoor het er natuurlijker uitziet omdat je geen duidelijke uitgroei hebt. 

Bruidskapsels
Gefeliciteerd Marion en Robbert met jullie huwelijk. Wij mochten jouw bruidskapsel en de haren van je dochters en familie verzorgen. Het was al een feestje in de salon en toen moest jullie mooiste dag nog beginnen! Heel veel geluk gewenst met elkaar.

Kijk hier naar de leuke TikTok en Hair Up Do’s van:

Esterelle (krullen)
Michelle S (krullen)
Cindy (knot)
Michelle S (knot)
Michelle v L (staartvlecht)
Lisa (vastzetten op kruin)
Natalie (haarband)

TikTok (‘nothing to do’)

Voor & Na – 2
Zo, nog zo’n mooi verschil. Van verschoten zomers geel naar glanzend trendy grijs. Wie wil dit nou niet? 

Voor & Na – 1 
Woww… wat zijn de verschillen hier goed te zien! Elly Parlevliet, jawel… de moeder van… :-),  kreeg een prachtige behandeling met de Beauty Fusion van Artego. Wat een classy lady!

Mooie VOOR & NA
Onlangs weer een aantal mooie VOOR & NA kapsels gemaakt. Diverse kleurtechnieken toegepast in de Balayages van Jainy Nordman (links) en Maud Nederpelt (boven) en roestachtige feelights bij Daphne Zuiderwijk (hieronder). Prachtige verschillen!

 

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.

Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.

Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!