Hair by Chantelle team

 

 

 

 

 

Chantel Jansen (48): “Hoi, ik ben Chantel en de eigenaresse van kapsalon Hair by Chantelle waar ik super trots en blij mee ben. Een topprestatie bereik je samen! Dus ben ik trots op mijn leuke, gezellige enthousiaste team. Iedereen is anders en elke dag is een feestdag, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Ik ben 30 jaar geleden begonnen met de kappersopleiding, heb alle diploma’s gehaald en er nooit één dag spijt van gehad. Na 9 jaar in Poeldijk te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen en ben ik in 2000 voor mezelf begonnen. Dat is nu dus al ruim 20 jaar geleden!!! Eerst alleen en zo is het gegroeid tot een team met 6 kapsters. Allemaal toppers!

In 2010 heb ik het naastgelegen winkelpand erbij gekocht en is de kapsalon verbouwd tot wat het nu is: functioneel, modern, warm en sfeervol. Ik ben nog steeds happy als ik ’s ochtends de salon in kom. Het werken in de salon, de klanten mooi en blij maken, of het nou mannen, dames of kinderen zijn, is het leukste wat er is! Dat wil ik naast alle administratie en organisatiewerk blijven doen.

Ik ben op dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag aanwezig in de kapsalon. Het is natuurlijk leuk om u daar op een van deze dagen te ontmoeten.”

Doei,doei, groetjes Chantel

 

 

 

 

 

Esterelle de Vreede (38): “Hallo, ik ben Esterelle de Vreede en werk sinds 2011 met plezier bij Hair by Chantelle. Mijn werkdagen zijn dinsdag, dinsdagavond, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Naar aanleiding van uw wensen ga ik samen met u op zoek naar een persoonlijk advies en styling.

Tot snel in de kapsalon!”

Groetjes, Esterelle

 

 

 

 

Alyssa Kemeling (21): “Hoi allemaal! Mijn naam is Alyssa Kemeling, ik ben 21 jaar jong en ben sinds 1 mei begonnen bij Hair by Chantelle.

Ik heb dit jaar de kappersopleiding afgerond en heb heel veel zin om nu lekker te gaan werken in het kappersvak.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik hoop jullie snel te zien in de salon.”

Groetjes, Alyssa

 

 

 

 

Charlotte Zwaanswijk is de nieuwste topper van het team Hair by Chantelle!

Ze zit in het tweede jaar van de Allround Kappersopleiding en volgt haar stage bij ons in de salon.

Jullie zullen vast snel met haar kennismaken.