Hair by Chantelle team

 

 

 

 

 

Chantel Jansen (48): “Hoi, ik ben Chantel en de eigenaresse van kapsalon Hair by Chantelle waar ik super trots en blij mee ben. Een topprestatie bereik je samen! Dus ben ik trots op mijn leuke, gezellige enthousiaste team. Iedereen is anders en elke dag is een feestdag, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Ik ben 30 jaar geleden begonnen met de kappersopleiding, heb alle diploma’s gehaald en er nooit één dag spijt van gehad. Na 9 jaar in Poeldijk te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen en ben ik in 2000 voor mezelf begonnen. Dat is nu dus al 20 jaar geleden!!! Eerst alleen en zo is het gegroeid tot een team met 7 kapsters. Allemaal toppers!

In 2010 heb ik het naastgelegen winkelpand erbij gekocht en is de kapsalon verbouwd tot wat het nu is: functioneel, modern, warm en sfeervol. Ik ben nog steeds happy als ik ’s ochtends de salon in kom. Het werken in de salon, de klanten mooi en blij maken, of het nou mannen, dames of kinderen zijn, is het leukste wat er is! Dat wil ik naast alle administratie en organisatiewerk blijven doen. Natalie is mijn rechterhand en samen willen we alles zo goed als mogelijk begeleiden.

Ik ben op dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag aanwezig in de kapsalon. Het is natuurlijk leuk om u daar op een van deze dagen te ontmoeten.”

Doei,doei, groetjes Chantel

 

 

 

 

 

Esterelle de Vreede (38): “Hallo, ik ben Esterelle de Vreede en werk sinds 2011 met plezier bij Hair by Chantelle. Mijn werkdagen zijn dinsdag, dinsdagavond, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Naar aanleiding van uw wensen ga ik samen met u op zoek naar een persoonlijk advies en styling.

Tot snel in de kapsalon!”

Groetjes, Esterelle

 

 

 

 

Lisa Boekestijn (24): “Hoihoi, mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar oud. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij deze gezellige salon!

Geen ene uitdaging staat mij in de weg en samen met u kom ik graag tot een passend kapsel.

Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u mij vinden in de salon.

Tot snel in de salon!”

Groetjes, Lisa

 

 

 

 

Michelle van Leeuwen (28): “Hoi, ik ben Michelle van Leeuwen. Ik ben vanaf november 2018 werkzaam bij Hair by Chantelle en ik werk hier met veel plezier.

Ik ben nu nog even met verlof, maar daarna kun je weer voor een mooi kapsel en gezelligheid bij mij terecht!

Tot snel!”

Groetjes, Michelle

 

 

 

 

Audrey Kooymans (50): “Hai, ik ben Audrey en sinds 2022 ben ik het team van Chantel gaan versterken. Ik woon nu in Monster en ben erg blij dat ik hier bij deze mooie kapsalon een baan heb gekregen.

Hiervoor ben ik lang werkzaam geweest in regio Gouda, waar ik ook geboren ben. Ik zit zo’n 34 jaar in het vak en het is nog altijd mijn passie om met ‘haar en mensen’ te werken en een goed gesprek te voeren.

Ik zie ernaar uit om je in de salon te mogen ontmoeten en samen met jou tot een mooi resultaat van uw haarwensen te komen. Mijn werkdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag.

Tot ziens!”

Audrey

 

 

 

 

Ayssa Kemeling (21): “Hoi allemaal! Mijn naam is Alyssa Kemeling, ik ben 21 jaar jong en ben sinds 1 mei begonnen bij Hair by Chantelle.

Ik heb dit jaar de kappersopleiding afgerond en heb heel veel zin om nu lekker te gaan werken in het kappersvak.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik hoop jullie snel te zien in de salon.”

Groetjes, Alyssa