Trainingen in oktober 
Esterelle en Lisa namen deel aan de ProSolo Festival training van Wella in de Van Nelle Fabriek (links). Ze leerden hoe ze hele trendy kapsels moesten maken. Dus heb je binnenkort een festival of heftig feest? Wij zorgen een prachtig kapsel en verzorgen wij ook je make-up. Durf jij het aan?!

Cindy en Lisa gingen naar de Blending kleurencursus van ProSolo (rechts). Ook dit is een trend die we steeds vaker in het straatbeeld zien. Matte, subtiele kleuren verspreidt over het haar. Wij zijn fan!

Rondemissen Wielerrondes Westland
Ook dit jaar verzorgen en sponsoren wij weer de kapsels van de Rondemissen Marjet Demmenie en Nadine Margés.

Op 28 juni waren ze present tijdens de Honselse Feestweek (bovenste rij links), op 4 juli in Maasdijk (bovenste midden) en op 11 juli in 's-Gravenzande (bovenste rij rechts).

Daarna volgden v.l.n.r. (onderste rij) op 20 juli Kwintsheul, 14 augustus in De Lier en Naaldwijk 21 augustus. 

Enorm bedankt voor jullie gezelligheid in de salon op al deze middagen. Jullie zagen er prachtig uit meiden, zowel op het podium, als op de W.O.S.!

Training Illumia Color 
Cindy, Lisa en Ariena volgden onlangs deze Wella-training in het trainingscentrum Van Nelle in Rotterdam. Lisa was model, samen met haar moeder Corina. Wat een prachtige voor & na foto's zijn het geworden. Mooie, gladde krullen met goede kleureffecten!

Training Creative Fantasy Color
Dinsdag 27 maart bezochten Cindy en Lisa de Wella 'Creative Fantasy Color' training van Wella in de Van Nelle fabriek. Een informatieve presentatie van vele hippe en trendy kleuren toegepast in alle kapsels. De kleuren lopen mooi over in het haar. We hebben de juiste technieken geleerd en willen dat graag bij jou uitproberen! Durf JIJ het aan? 

20 maart 2018
Vandaag bestaat kapsalon Hair by Chantelle 18 jaar! In 2000 begon Chantel met haar eigen zaak aan de Molenweg. Toen een mooie uitdaging en nu uitgegroeid tot een grote zaak met veel collega's en klanten. Deze week vierden we het met ballonnen en kregen alle klanten een heerlijk gebakje bij de koffie/thee. 

Trainingsavond Koleston
Op 12 maart deden Cindy, Lisa, Ariena en Muriel mee aan de Wella training 'Koleston Perfect Discovery' in het trainingscentrum in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Cindy en Lisa leerden prachtige kleurschakeringen te maken in het krullende haar van de modellen Ariena en Muriel. Vooral op de foto's buiten is het goed zichtbaar hoe het haar glanst en een diepe kleur heeft. Vraag informatie aan het team over deze kleuren in de salon! 

Lisa GESLAAGD!
Je diploma is in 'the pocket'.
Goed gedaan hee!
Heel veel suc6 en plezier in onze salon.

 

Highlights van Jill 
Een spontane post op Facebook van Jill van Kester. Ze was superblij met het resultaat en wij ook. Prachtig!!!

3=2 ACTIE IN DECEMBER
Alleen in deze maand: alle producten doen mee in de actie 3=2. Koop twee producten en krijg de derde gratis!
nb. Het laagste bedrag geldt dan als 3e product.

Koop dus gauw een voorraadje producten deze maand.

Nog meer training
Esterelle ging met model en collega Ariena naar de Wella training 'Don't we love curls?' De cursus werd gegeven door de assistente van de bekende hairstylist Mark van Westerop uit Alkmaar. Zij werkt ook in zijn salon Pro-Solo en leerde ons goede knip- en fohntechnieken voor krullenkapsels. Wat een prachtig resultaat!

Trainingen Wella voor Manuela en Esterelle
Dave Wiekens leerde Esterelle de fijne kneepjes van de 'Men cut, shade & styling'. Sven van Luijk was het perfecte model. 

Manuela leerde alles over de inspirerende 'Color blending'; mooie en gedurfde kleurencombinaties.
En nu toepassen in de salon!

Personeelsuitje
Zaterdag 18 november bezochten we met het team en partners het casino in Scheveningen. Met een vaste inzet hebben we de tafels onveilig gemaakt en hier en daar was er een kleine winst of verlies. In ieder geval was het heel gezellig!

2-daagse Wella training
Chantel volgde de 2-daagse training van Wella ‘Discover the ABC of What’s Next’, voor stylisten die meer inzicht willen krijgen in de combinaties van knip- & kleurtechnieken en in alle merken van COTY Professional Beauty.

“Heel inspirerend en even helemaal anders kijken als dat ik gewend was. Veel geleerd over de verschillende gezichtsvormen bij de kniptechnieken. Op dag 1 heb ik een kort model geknipt en een bob model met de techniek van Vidal Sassoon. Dag 2 was de kleurdag. Hier heb ik gekozen voor een kleurtechniek ‘werken in een cirkel’ en de pauwenveer kleuren. Kortom, interessante tips & tricks geleerd en leuke do’s en don’ts”, legt Chantel lachend uit.

Balayage kleurtechnieken
Stagiaire Iris (rechts) kreeg een mooie Balayage kleurtechniek in het haar door Amber en Lisa. De verf wordt door de lengtes van het haar ‘geveegd’ en daardoor blijft de aanzet donker en de punten lichter.

Ariena verzorgde de populaire Balayage kleurtechniek bij Karin (links). De Balayage wordt zonder folies aangebracht waardoor het minder schadelijk is voor het haar. Je haar wordt nét iets lichter en geeft een natuurlijk resultaat. Mooie voor & na foto’s!

Sportclub Monster
Wij sponsoren ook dit seizoen de C1 (Jongens onder 11 jr) van Sportclub Monster. Als je haar maar goed zit! Zet 'm op jongens. Veel succes dit seizoen.

LISA GESLAAGD!
Hoeraaa! Lisa is geslaagd voor Junior Haarstylist B (niveau 3) en gaat doorleren voor salonassistent niveau 4. Ze heeft Donna Nederpelt hier voorzien van een prachtige balayage kleurtechniek met mooie voor/na foto’s!

Uitslag jubileumactie 'Krulspelden raden'
Van 21 maart t/m 29 april konden alle klanten een kaartje inleveren met het aantal krulspelden waarvan zij dachten dat het in de vaas zat. Men kon een mooie CHI fohn of styletang winnen er waarde van 129,-!

Maar liefst 695 klanten deden aan onze actie mee! Er zaten 378 krulspelden in de vaas. Alleen Joke Bondt en Henny van der Pols hebben het exacte aantal geraden. Zij komen vandaag naar de salon en de foto van de uitreiking zie je snel op deze website. Heel veel plezier met jullie fohn!

Certificaat 
Als je online je afspraak maakt, dan krijg je na afloop een verzoek van de BarberBooking om onze salon te beoordelen in een review. Uit alle gemiddelden van onze klanten hebben wij het rapportcijfer 9,3 gekregen! Superbedankt: we zijn er enorm trots op!

Training oogtechnieken Karaja
Lisa en Cindy volgden onlangs een training van het visagiemerk Karaja, wat wij in onze salon gebruiken en verkopen. De specifieke oogtechnieken stonden centraal. Carola liet ons alle basis- en gevorderde handelingen zien. De voor- en na-verschillen per oog waren goed te zien. Het was een leerzame training. Als u wilt, brengen wij onze ervaringen graag in de praktijk. Laat u door ons opmaken.

Overigens zijn alle producten van Karaja verkrijgbaar in onze salon of via de webshop (KLIK HIER). 

Hoeraaaa! Hair by Chantelle 17 jaar!
Doe mee met onze jubileumactie en raad het aantal krulspelden bij elkaar. Van 21 maart t/m 29 april maak je kans op een mooie CHI fohn of styletang ter waarde van 129,-!

Maak een afspraak gedurende deze zes weken en vul een kaartje in met het getal waarvan jij denkt dat ze in de vaas zitten.

Op zaterdag 29 april trekken wij de gelukkige uit de kaartjes die het juist geraden hebben. Je wordt vanzelf gebeld als je gewonnen hebt.

We zijn benieuwd naar de reacties!

Make-up & vlecht workshops
Op woensdagmiddag 16 november organiseerden we een speciale make-up workshop met de producten van Karaja. De dames leerden de juiste manieren om een prachtige oog- en gezichtsmake-up aan te brengen.
Op woensdag 30 november lieten we diverse vlechttechnieken zien. Na de tips van ons team gingen de dames zelf aan de slag met het invlechten, opvlechten, waterval- en visgraattechniek. 

Wella trainingen gevolgd
Het is weer trainingstijd! Manuela en Natalie volgden de leerzame Wella cursus Trend Vision in het trainingscentru in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Een paar dagen later leerden Jonna en Esterelle alles over de cursus Color Graft highlights. Door de speciale folietechnieken krijg je prachtige, gestroomlijnde highlights in het haar. Heeft je haar een oppepper nodig of wil je gewoon weer eens wat anders? Kom naar de salon en probeer een nieuwe kleur en techniek!

Cursus Natural look/bruidsmake-up door Lisa
Maandag 3 oktober jl. heeft Lisa een Karaja-cursus gevolgd. "Daar heb ik veel geleerd over een natural bruidsmake-up. Maar ook een stukje over contouring. Hiermee leer je hoe je sommige delen van het gezicht naar voren kunt halen en bepaalde delen op de achtergrond zet, dus donkerder maakt. Het was erg leuk & leerzaam!

 

Look and Learn "Grungy Grey"
Chantel, Esterelle, Jonna en Corinda bezochten op 9 mei de 'Look and Learn Grungy Grey' avond van Wella Professionals in de Van Nelle Educatie Studio in Rotterdam. De focus van de Grungy Grey look lag op het creëren van de look en de verschillende technieken (oa. waterball- en folietechniek). Op het podium werden diverse modellen gestyled en gekleurd. GRIJS IS HOT!!! De haaraanzet wordt donker gehouden voor meer diepte en schaduw waardoor het haar voller lijkt. De grijze nuances maken het verschil. Kom ook langs in onze salon en probeer het eens!

Ecaille kleurtechnieken
Chantel en Natalie zijn in april naar het Wella Professionals trainingcentrum geweest in de Van Nelle fabriek. Zij keken naar een mooie show over de speciale verftechnieken van Ecaille. Mooie effecten en kleuringen. Daarna nam Natalie model Daphne mee om de speciale verftechnieken te oefenen. Ons team is nu weer helemaal op de hoogte van de nieuwste, meest trendy ins & outs van Wella! 

Cursus Barber knippen
Esterelle volgde de workshop ‘Take me to Barberschool’, gegeven door Joost Mulleman. Zie hier het resultaat van model Henk Meliesie. Ook voor een barber-knip-beurt kun je dus bij Hair by Chantelle terecht!

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


In 2010 kocht Chantelle het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur.

In maart 2015 bestaat Hair by Chantelle alweer 15 jaar! Dit gaan we vieren met een aantal leuke acties. Hou de website in de gaten!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kunt u plaatsnemen aan de leestafel. Indien u een afspraak heeft gemaakt, hoeft u natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, wordt u direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt u graag en geeft u professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: