Actie voor Moederdag
Na een behandeling in de salon krijg je de komende weken een kaartje waarop je de naam en mobiele nummer van jouw (wens)moeder kunt zetten. Stop deze in de vaas in de salon en op zaterdag 11 mei trekken wij er twee kaartjes uit. Misschien wel die van jou!

Workshops invlechten, make-up en föhnen
Zij kunnen nu een mooie visgraat maken, invlechten en 'opvlechten'! En de andere dames weten hoe ze nu een goede make-up kunnen aanbrengen. Stap voor stap leerden zij hoe de Karaja-producten een professionele look garanderen. Mooi!

Het was FEEST in maart!
In deze maand bestonden we 19 jaar en gaven we een gratis armband weg, als je een highlights kleuring in je haar liet aanbrengen. Probeer het ook eens. De lichtere strengen geven een hele natuurlijke uitstraling in je blonde of donkere haar. Uiteraard ook mogelijk bij korte kapsels. Vraag ernaar in de salon.  

Winnaars Valentijnactie!
Priscilla Barendrecht en Paul Kortekaas wonnen een gratis behandeling in de salon! Er waren 180 kaartjes ingevuld en daaruit trok Manuela de twee winnaars. Priscilla kreeg een complete fohnbehandeling met bijhorende producten. Paul mocht bij ons langskomen voor een uitgebreide knipbehandeling incl. stylingsproducten. 

Yes, ook een Instagram account
Sinds kort heeft Hair by Chantelle ook een Instagram-account. Volg ons via kapster_hair_by_chantelle en zie nog meer leuke info en foto's van ál onze activiteiten. 
We laten graag nog meer mooie kapsels en make-up zien. Dus... hou ons in de gaten!

Valentijnactie!
Wie is jouw Valentijn? Kom naar de salon voor een behandeling en ontvang een Valentijnskaartje. Hierop vul je de naam in van jouw Valentijn. Hij of zij kan een complete föhnbehandeling winnen met bijbehorende producten (voor een vrouw) en een heer krijgt een geheel verzorgde knipbehandeling met diverse stylingsproducten.

Op donderdag 14 februari a.s. trekken wij twee kaartjes uit de grote vaas. 

Wie weet is jouw Valentijn de gelukkige! 

Kerst met visagiste in de zaak
Afgelopen Kerst hebben we veel en mooie opsteekkapsels gemaakt. De ProSolo cursus van Natalie en Manuela 'Red Carpet Up Do's' kwam erg van pas. 

Op zaterdag en maandag voor Kerst was visagiste Pascalle aanwezig. Zij zorgde dat alle klanten niet alleen met mooi haar, maar ook met een prachtige make-up de salon uitgingen.

Training Red Carpet Up Do
Natalie en Manuela volgden een opsteekcursus zo net voor de feestdagen. En hebben ons ook alles doorverteld en laten zien. Wij zijn er klaar voor!

Rechts zie je foto's van de demonstratie-avond van de nieuwe kleuren van Koleston Perfect. Wat een prachtige, intensieve kleuren! 

Trainen, trainen en nog eens trainen
Esterelle en Lisa namen deel aan de ProSolo Festival training van Wella in de Van Nelle Fabriek (links). Ze leerden hoe ze hele trendy kapsels moesten maken. Dus heb je binnenkort een festival of heftig feest? Wij zorgen een prachtig kapsel en verzorgen wij ook je make-up. Durf jij het aan?!

Cindy en Lisa gingen naar de Blending kleurencursus van ProSolo (rechts). Ook dit is een trend die we steeds vaker in het straatbeeld zien. Matte, subtiele kleuren verspreidt over het haar. Wij zijn fan!

Rondemissen Wielerrondes Westland
Ook dit jaar verzorgen en sponsoren wij weer de kapsels van de Rondemissen Marjet Demmenie en Nadine Margés.

Op 28 juni waren ze present tijdens de Honselse Feestweek (bovenste rij links), op 4 juli in Maasdijk (bovenste midden) en op 11 juli in 's-Gravenzande (bovenste rij rechts).

Daarna volgden v.l.n.r. (onderste rij) op 20 juli Kwintsheul, 14 augustus in De Lier en Naaldwijk 21 augustus. 

Enorm bedankt voor jullie gezelligheid in de salon op al deze middagen. Jullie zagen er prachtig uit meiden, zowel op het podium, als op de W.O.S.!

Cursus Natural look/bruidsmake-up door Lisa
Lisa volgde deze Karaja-cursus: "Daar heb ik veel geleerd over een natural bruidsmake-up. Maar ook een stukje over contouring. Hiermee leer je hoe je sommige delen van het gezicht naar voren kunt halen en bepaalde delen op de achtergrond zet, dus donkerder maakt. Het was erg leuk & leerzaam!"

 

Cursus Barber knippen
Esterelle volgde de workshop ‘Take me to Barberschool’, gegeven door Joost Mulleman. Zie hier het resultaat van model Henk Meliesie. Ook voor een barber-knip-beurt kun je dus bij Hair by Chantelle terecht!

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: