Heerlijke kerstsfeer 
De moeder van Chantel heeft de zaak prachtig versierd. Het was veel werk, maar het resulaat is PRACHTIG! Dank u wel!

Maandag 24 december geopend!
Laat op deze dag een prachtig feestkapsel maken van je opgestoken haar. Natalie en Manuela hebben de Pro Solo cursus Red Carpet Up Do's gevolgd. Vooral voor de Kerst is een opgestoken kapsel erg mooi. Maar ook als je een ander feestje hebt, zorgen wij dat je er schitterend uitziet!

Visagiste aanwezig
Op zaterdag 22 december en op maandag 24 december zijn we open van 08.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze beide dagen is visagiste Pascalle aanwezig. Laat u door haar (gratis) opmaken zodat u niet alleen met mooi haar, maar ook met een prachtige make-up de salon uitgaat!

Training Red Carpet Up Do
Natalie en Manuela volgden een opsteekcursus zo net voor de feestdagen. En hebben ons ook alles doorverteld en laten zien. Wij zijn er klaar voor!

Rechts zie je foto's van de demonstratie-avond van de nieuwe kleuren van Koleston Perfect. Wat een prachtige, intensieve kleuren! 

Trainingen in oktober 
Esterelle en Lisa namen deel aan de ProSolo Festival training van Wella in de Van Nelle Fabriek (links). Ze leerden hoe ze hele trendy kapsels moesten maken. Dus heb je binnenkort een festival of heftig feest? Wij zorgen een prachtig kapsel en verzorgen wij ook je make-up. Durf jij het aan?!

Cindy en Lisa gingen naar de Blending kleurencursus van ProSolo (rechts). Ook dit is een trend die we steeds vaker in het straatbeeld zien. Matte, subtiele kleuren verspreidt over het haar. Wij zijn fan!

Rondemissen Wielerrondes Westland
Ook dit jaar verzorgen en sponsoren wij weer de kapsels van de Rondemissen Marjet Demmenie en Nadine Margés.

Op 28 juni waren ze present tijdens de Honselse Feestweek (bovenste rij links), op 4 juli in Maasdijk (bovenste midden) en op 11 juli in 's-Gravenzande (bovenste rij rechts).

Daarna volgden v.l.n.r. (onderste rij) op 20 juli Kwintsheul, 14 augustus in De Lier en Naaldwijk 21 augustus. 

Enorm bedankt voor jullie gezelligheid in de salon op al deze middagen. Jullie zagen er prachtig uit meiden, zowel op het podium, als op de W.O.S.!

Make-up & vlecht workshops
In het najaar organiseerden we een speciale make-up workshop met de producten van Karaja. De cursisten leerden de juiste manieren om een prachtige oog- en gezichtsmake-up aan te brengen. Ook leerden we op een avond diverse vlechttechnieken aan een aantal moeders en vaders. Invlechten, opvlechten, waterval- en visgraattechniek is voor hen nu een fluitje van een cent!

Cursus Natural look/bruidsmake-up door Lisa
Lisa volgde deze Karaja-cursus: "Daar heb ik veel geleerd over een natural bruidsmake-up. Maar ook een stukje over contouring. Hiermee leer je hoe je sommige delen van het gezicht naar voren kunt halen en bepaalde delen op de achtergrond zet, dus donkerder maakt. Het was erg leuk & leerzaam!"

 

Cursus Barber knippen
Esterelle volgde de workshop ‘Take me to Barberschool’, gegeven door Joost Mulleman. Zie hier het resultaat van model Henk Meliesie. Ook voor een barber-knip-beurt kun je dus bij Hair by Chantelle terecht!

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: