Uitje van de fooienpot!
Eind oktober zijn we met het team een middag/avond naar Amsterdam geweest. Eerst vrolijke Insta-waardige foto's gemaakt in WONDR Experience en aansluitend heerlijk een biefstukje eten bij Loetje aan 't IJ. Mede mogelijk gemaakt door alle gegeven fooien afgelopen tijd. Dank jullie wel lieve klanten!!!

Illuminage
Onlangs hebben Lisa (rechts) en Michelle (links) hun skills van de balayage technieken weer opgefrist. Deze modellen kregen een zachte kleurbehandeling met de Illuminage van Wella. Prachtige cool blonde en sunkissed effecten. Die wil jij toch ook?!

Training on the job
Laurie van Wella Professionals gaf ons een intensieve ‘coaching on the job’-training. Wow, wat een mooie, frisse Voor & Na kapsels heeft ons team gecreëerd! De verschillen in deze blonde haarstijlen zijn duidelijk te zien.

Training Wella
Natuurlijk houden wij ook in deze drukke tijden onze skills op orde. Lisa volgde de training ‘Next Level Toning’; inspirerende technieken om mooie kleurtonen in het haar aan te brengen. 

Balayage voor & na
Weer een prachtig kapsel gecreëerd met de balayage-verftechniek; een natuurlijke verandering van donker haar naar licht. Balayage is het Franse woord voor ‘een veeg’: met de losse hand ‘vegen’ we de verf in het haar waardoor het er natuurlijker uitziet omdat je geen duidelijke uitgroei hebt. 

Bruidskapsels
Gefeliciteerd Marion en Robbert met jullie huwelijk. Wij mochten jouw bruidskapsel en de haren van je dochters en familie verzorgen. Het was al een feestje in de salon en toen moest jullie mooiste dag nog beginnen! Heel veel geluk gewenst met elkaar.

Voor & Na corona
Wat een verschil voor Wim Wubben! Hij was wel weer blij dat zijn wilde lokken gekortwiekt werden... Maar wij vonden die mooie krullen ook goed bij hem staan ondanks dat hij het allemaal een stuk 'lichter' vond! Prachtige coupe zo Wim!

Kijk hier naar de leuke TikTok en Hair Up Do's van:

Esterelle (krullen)
Michelle S (krullen)
Cindy (knot)
Michelle S (knot)
Michelle v L (staartvlecht)
Lisa (vastzetten op kruin)
Natalie (haarband)

TikTok ('nothing to do')

9,5 van klanten!
Het afsprakensysteem Barber Booking vraagt iedere klant na hun bezoek aan onze kapsalon wat ze van de behandeling vonden. En onze klanten, jullie dus, geven ons een 9,5 !!! Daar zijn we heel BLIJ en TROTS op! Dank jullie wel. 

Voor & Na
Begin december weer een prachtige voor & na gecreerd! Balayage highlights en de haren mooi gekruld met de styletang. Heel veel plezier weer met je mooie kapsel Jill!

Even invlechten
Michelle S heeft het mooie, lange haar van stagiaire Natascha nog even ingevlochten voordat ze weer verder ging met de studie. Wat is dit weer mooi gelukt! Dank je wel Natas voor al je inzet en werk bij ons in de salon! 

Voor & Na - 4
Nog eentje dan... tenslotte nog een mooie voor & na van een vaste klant. Deze Beauty Fusion van Artego is wederom goed gelukt. Hier hebben we de haren ook prachtig gestyled. Ze kon zo door naar een (huis)feestje!

Voor & Na - 3
Onze Kate wilde meer kleur in haar haren. Nou, daar kunnen wij wel voor zorgen! Deze paarse kleur is erg trendy dit seizoen. Deze tijdelijke kleur vervaagt vanzelf na een aantal wasbeurten. 

Voor & Na - 2
Zo, nog zo'n mooi verschil. Van verschoten zomers geel naar glanzend trendy grijs. Wie wil dit nou niet? 

Voor & Na - 1 
Woww... wat zijn de verschillen hier goed te zien! Elly Parlevliet, jawel... de moeder van... :-),  kreeg een prachtige behandeling met de Beauty Fusion van Artego. Wat een classy lady!

Nog een Voor & Na
De haren van Maud Nederpel zijn voorzien van zachte highlights. Een mooie vlecht maakt het plaatje compleet. 

Voor en Na
Mooie voor en na foto van Summer Nordmann! Helemaal trendy zo'n grijze kleur.

Nieuwe print op de wand
Tijdens de sluiting is de hele zaak opnieuw geverfd in strakke, matzwarte kleuren. Ook de wand achter de wasbakken is voorzien van een opvallende, nieuwe print! Wij ‘knallen graag met kleur’!!!

We zijn weer OPEN!
Met de nodige voorzorgsmaatregelen volgens ANKO en de RIVM, staan wij weer te trappelen om jullie te mogen knippen, scheren, bijpunten, krullen, kleuren en stylen! Maak gauw een afspraak, want vol=vol.

Mooie VOOR & NA
Onlangs weer een aantal mooie VOOR & NA kapsels gemaakt. Diverse kleurtechnieken toegepast in de Balayages van Jainy Nordman (links) en Maud Nederpelt (boven) en roestachtige feelights bij Daphne Zuiderwijk (hieronder). Prachtige verschillen!

 

Voor & Na
Michelle heeft weer twee prachtige Voor & Na's uitgevoerd. Hier links heeft ze in de haren van Jill van Kester mooie highlights aangebracht. Ook zijn de haren geknipt en prachtig gekruld. Wat een mooi resultaat!

 

Binnenkort ook een feestje?
Lianne Kiers had een bruiloft en vroeg ons om een feestelijk kapsel. Kijk eens wat een mooie vlecht- en krulwerk! Informeer in de salon en maak ruim van tevoren een afspraak.

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: