We zijn weer OPEN!
Met de nodige voorzorgsmaatregelen volgens ANKO en de RIVM, staan wij weer te trappelen om jullie te mogen knippen, scheren, bijpunten, krullen, kleuren en stylen! Maak gauw een afspraak, want vol=vol.

Mooi schilderwerk
Tja, wat doe je als je wat langer dicht bent? Van de nood een deugd maken! Paul van der Zeijden, van ZeydenGlans, enorm bedankt voor de strakke en mooie uitstraling in de salon!!! 

Coronavirus
Van dinsdag 24 maart t/m zondag 10 mei 2020 is onze salon gesloten geweest i.v.m. het coronavirus. In die tijd kon men wel producten bestellen en afhalen. Het was niet leuk, maar wel begrijpelijk. De #StayHealthy #SamenSterk hebben we veel gebruikt én we misten onze klanten!!!

JUBILEUM 20 JAAR
Op 18 maart 2020 was het precies 20 jaar geleden dat Chantel voor zichzelf begon hier aan de Molenweg. Daarom hadden we een aantal feestelijke ‘20’-acties en trakteerden we in deze week op een heerlijk gebakje.

Mooie VOOR & NA
Onlangs weer een aantal mooie VOOR & NA kapsels gemaakt. Diverse kleurtechnieken toegepast in de Balayages van Jainy Nordman (links) en Maud Nederpelt (boven) en roestachtige feelights bij Daphne Zuiderwijk (hieronder). Prachtige verschillen!

 

Wijnen
Om de drukke (kerst)tijd gezellig af te sluiten, genoten we op 24 december nog van een gezellige high wine met het team. Bedankt voor het afgelopen jaar. Op naar een mooi 2020!

Kerst!
Wij waren er klaar voor! In de salon had de moeder van Chantal alles prachtig versierd. Wat was het werken in een gezellige sfeer leuk! Ook de lichtjes in onze haren maakten het allemaal vrolijk & feestelijk.


3=2 actie in december
Deze maand hadden we een leuke actie voor alle producten in de salon. Als je 3 producten kocht, hoefde je er maar 2 te betalen. Dus als je een shampoo, conditioner en een masker kocht, kreeg je het goedkoopste product gratis mee. De aanbieding was geldig voor alle haarproducten van Wella en Nioxin. Ook voor de make-up van Karaja kreeg je 3 producten voor de prijs van 2. Helaas was het niet geldig voor apparatuur, zoals de föhns en stylingtangen.

Voor & Na
Michelle heeft weer twee prachtige Voor & Na's uitgevoerd. Hier links heeft ze in de haren van Jill van Kester mooie highlights aangebracht. Ook zijn de haren geknipt en prachtig gekruld. Wat een mooi resultaat!

 

In de haren van Mady van der Zeijden bracht ze lichte highlights aan zodat de zomerse look in haar haren nog even verlengd werd! Kom ook eens langs en laat je door ons adviseren voor een nieuwe kleur, lengte of meer krullen.

Binnenkort ook een feestje?
Lianne Kiers had een bruiloft en vroeg ons om een feestelijk kapsel. Kijk eens wat een mooie vlecht- en krulwerk! Informeer in de salon en maak ruim van tevoren een afspraak.

Highlights Voor & Na
Michelle bracht mooie highlights aan in het haar van Joyce van Beek. Door de subtiele kleurverschillen lijkt het haar voller en lopen de kleuren mooi in elkaar over. Een prachtige Voor & Na! Wil jij dit ook? Kom dan langs in de salon en informeer naar de mogelijkheden.

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: