Voor & Na - 2
Zo, nog zo'n mooi verschil. Van verschoten zomers geel naar glanzend trendy grijs. Wie wil dit nou niet? 

Voor & Na - 1 
Woww... wat zijn de verschillen hier goed te zien! Elly Parlevliet, jawel... de moeder van... :-),  kreeg een prachtige behandeling met de Beauty Fusion van Artego. Wat een classy lady!

ACTIE SEPTEMBER EN OKTOBER
In deze maanden gaan we tweede producten verkopen voor de helft van de prijs! Dus ontvang 50% korting voor een 2e product van de merken Wella, Chi, L'Oréal, Fanola en Biosilk. Je mag de merken met elkaar combineren; we rekenen dan de helft van het goedkoopste product.

De actie geldt helaas niet voor de mini-producten. 


Ook naar een fotoshoot? 
Wij maken dan jouw hippe kapsel, welke jij het gaafst vindt! Lois van Velzen had samen met haar vriendin een fotoshoot geregeld en wij mochten de kapsels verzorgen. Wat hadden we een gezellige meiden in de salon! Het resultaat waren mooie krullen en bijzonder invlechtwerk met ringetjes. Harstikke trendy! Dat was vast een fantastische dag samen! 

Nog een Voor & Na
De haren van Maud Nederpel zijn voorzien van zachte highlights. Een mooie vlecht maakt het plaatje compleet. 

Voor en Na
Mooie voor en na foto van Summer Nordmann! Helemaal trendy zo'n grijze kleur.

Nieuwe print op de wand
Tijdens de sluiting is de hele zaak opnieuw geverfd in strakke, matzwarte kleuren. Ook de wand achter de wasbakken is voorzien van een opvallende, nieuwe print! Wij ‘knallen graag met kleur’!!!

We zijn weer OPEN!
Met de nodige voorzorgsmaatregelen volgens ANKO en de RIVM, staan wij weer te trappelen om jullie te mogen knippen, scheren, bijpunten, krullen, kleuren en stylen! Maak gauw een afspraak, want vol=vol.

Mooi schilderwerk
Tja, wat doe je als je wat langer dicht bent? Van de nood een deugd maken! Paul van der Zeijden, van ZeydenGlans, enorm bedankt voor de strakke en mooie uitstraling in de salon!!! 

Coronavirus
Van dinsdag 24 maart t/m zondag 10 mei 2020 is onze salon gesloten geweest i.v.m. het coronavirus. In die tijd kon men wel producten bestellen en afhalen. Het was niet leuk, maar wel begrijpelijk. De #StayHealthy #SamenSterk hebben we veel gebruikt én we misten onze klanten!!!

JUBILEUM 20 JAAR
Op 18 maart 2020 was het precies 20 jaar geleden dat Chantel voor zichzelf begon hier aan de Molenweg. Daarom hadden we een aantal feestelijke ‘20’-acties en trakteerden we in deze week op een heerlijk gebakje.

Mooie VOOR & NA
Onlangs weer een aantal mooie VOOR & NA kapsels gemaakt. Diverse kleurtechnieken toegepast in de Balayages van Jainy Nordman (links) en Maud Nederpelt (boven) en roestachtige feelights bij Daphne Zuiderwijk (hieronder). Prachtige verschillen!

 

Voor & Na
Michelle heeft weer twee prachtige Voor & Na's uitgevoerd. Hier links heeft ze in de haren van Jill van Kester mooie highlights aangebracht. Ook zijn de haren geknipt en prachtig gekruld. Wat een mooi resultaat!

 

Binnenkort ook een feestje?
Lianne Kiers had een bruiloft en vroeg ons om een feestelijk kapsel. Kijk eens wat een mooie vlecht- en krulwerk! Informeer in de salon en maak ruim van tevoren een afspraak.

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: