Binnenkort ook een feestje?
Lianne Kiers had een bruiloft en vroeg ons om een feestelijk kapsel. Kijk eens wat een mooie vlecht- en krulwerk! Informeer in de salon en maak ruim van tevoren een afspraak.

Highlights Voor & Na
Michelle bracht mooie highlights aan in het haar van Joyce van Beek. Door de subtiele kleurverschillen lijkt het haar voller en lopen de kleuren mooi in elkaar over. Een prachtige Voor & Na! Wil jij dit ook? Kom dan langs in de salon en informeer naar de mogelijkheden.

Balayagewaves
Stacey Jansen kwam bij ons langs en wilde haar donkere haren wel laten kleuren met de speciale balayage-techniek. Prachtige kleurovergangen in het haar en daarna nog lichte krullen in het haar gestyled. Wat een prachtig lang en verzorgd haar!

Win een festivalkapsel voor Tomorrowland
Via onze Facebookpagina ‘Kapster Hair by Chantelle in Monster’ hebben we twee kapsels met make-up verloot voor het trendy festival Tomorrowland in Belgie.

Silvia Grootscholten was de gelukkige winnaar en ging met een mooi gevlochten kapsel en dito make-up richting België!

Kapsels Westandse Wielerrondes
Natuurlijk sponsoren en verzorgen wij dit jaar weer de kapsels en make-up van de Rondemissen! Romy Jansen en Daniëlle Knoppert kwamen op de wielrendagen bij ons langs voor een mooi opsteekkapsel en make-up. Van Honselersdijk tot Naaldwijk; deze zomer stralen de missen op het podium!

Michelle GESLAAGD voor diverse trainingen
Afgelopen periode heeft Michelle veel trainingen gevolgd. Hier links zie je beelden van de kleurcursus Illumina Color met haar moeder.
En onlangs is ze geslaagd voor visagie en opsteken. Het ziet er weer prachtig uit. Gefeliciteerd! 

Metamorfose voor Chantal
Wat een gewaagde kleuren! Best een heftige metamorfose die wij met de Color Fresh Create mochten maken van Chantal. Natuurlijk hebben wij haar ook goed geknipt en opgeschoren. Links op de Voor & Na foto's zie je goed het verschil. Daarna kwam ze terug voor een mooie rode versie! Stoer hoor Chantal. 

Magma training door Michelle
Michelle ging op training met Lisa als model in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Ze leerde de haren te verven met de Magma Color van Wella. Officieel heet het de Magma by Blondor Pigmented Lightener. Hiermee licht én kleur je natuurlijk en reeds gekleurd haar in slechts 1 stap. Wij zijn fan!

Workshops invlechten, make-up en föhnen
Zij kunnen nu een mooie visgraat maken, invlechten en 'opvlechten'! En de andere dames weten hoe ze nu een goede make-up kunnen aanbrengen. Stap voor stap leerden zij hoe de Karaja-producten een professionele look garanderen. Mooi!

Training Koleston Perfect
Michelle van Leeuwen heeft zich de afgelopen periode goed getraind in de verftechnieken van de New Koleston Perfect.
Deze productlijn geeft intens mooie kleuren en er zijn verschillende schakeringen mogelijk.
We laten je graag het uitgebreide kleurenpalet zien in de salon.

Trainen, trainen en nog eens trainen
Esterelle en Lisa namen deel aan de ProSolo Festival training van Wella in de Van Nelle Fabriek (links). Ze leerden hoe ze hele trendy kapsels moesten maken. Dus heb je binnenkort een festival of heftig feest? Wij zorgen een prachtig kapsel en verzorgen wij ook je make-up. Durf jij het aan?!

Cindy en Lisa gingen naar de Blending kleurencursus van ProSolo (rechts). Ook dit is een trend die we steeds vaker in het straatbeeld zien. Matte, subtiele kleuren verspreidt over het haar. Wij zijn fan!

Cursus Natural look/bruidsmake-up door Lisa
Lisa volgde deze Karaja-cursus: "Daar heb ik veel geleerd over een natural bruidsmake-up. Maar ook een stukje over contouring. Hiermee leer je hoe je sommige delen van het gezicht naar voren kunt halen en bepaalde delen op de achtergrond zet, dus donkerder maakt. Het was erg leuk & leerzaam!"

 

Cursus Barber knippen
Esterelle volgde de workshop ‘Take me to Barberschool’, gegeven door Joost Mulleman. Zie hier het resultaat van model Henk Meliesie. Ook voor een barber-knip-beurt kun je dus bij Hair by Chantelle terecht!

Moderne salon
Chantelle Jansen-van der Zeijden begon, na jarenlange ervaring, op 21 maart 2000 haar eigen salon aan de Molenweg.


Na 10 jaar, kocht Chantelle in 2010 het naastgelegen pand en werd de kapsalon twee keer zo groot. Dit resulteerde in een moderne en stijlvolle kapsalon met veel ruimte, rustieke kleuren en nieuwe apparatuur. Het professionele team van Hair by Chantelle is vakkundig opgeleid en uiteraard erg gezellig. Zij streven ernaar dat jij supertevreden met een mooi kapsel en evt. make-up de deur uit gaat!

Leestafel
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino of latte macchiato(!), kun je plaatsnemen aan de leestafel. Indien je een afspraak hebt gemaakt, hoef je natuurlijk niet lang te wachten. Zodra er een stoel vrij is, word jij direct geholpen.


Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar de trendy kapsalon tegenover de Molen in Monster. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een speciale kinderhoek aanwezig. Het team van Hair by Chantelle helpt je graag en geeft professioneel advies. Maak dus gauw een afspraak!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: