Haarlijn VOORJAAR/ZOMER 2018 TRIGGER

De nieuwe Haarlijn van dit seizoen heet ‘Trigger’! Deze trendy kapsels zijn dé trigger om snel naar je kapper te gaan!

Deze zomer zien we veel kapsels met krachtige lijnen en variërend van halflang naar superkort. Uitgesproken stylingvariaties en veel beweging. Met gedurfde Color Fresh CREATE kleuraccenten. De trend van dit seizoen! 

Color Fresh CREATE heeft een intensief 12-kleuren-palet met pure, levendige kleuren en één heldere tint, zoals o.a. de Pure Violet, Super Petrol, Future Yellow, High Magenta en New Blue. De kleuren kunnen met elkaar gemixt worden en geven prachtige pasteltinten en kleurresultaten op maat met een vervaging na ruim 18-20 wasbeurten.

Klassieke bob
Vanuit de bol oplopende nekpartij (zie foto links) lopen de lagen aan de bovenkant vloeiend in elkaar over. Met een volumespray en een grove, ronde borstel wordt het haar glad geföhnd. Als finishing touch gebruik je was op de punten en lekker veel glansspray.

Opvallende lok
In het kapsel rechtsboven is vanuit een zij-scheiding een opvallende lok gemaakt, waarbij de kleuring voor een spectaculair effect zorgt. Om de kuif voldoende volume te geven is het getoupeerd en is er volumepoeder in de bovenlengtes gestrooid. Een beetje spraygel houdt het kapsel op zijn plek. Een ‘wow-effect! 

Powerkapsel
Dé trend van dit seizoen. Rechtsonder zie je dat de zij- en achterkanten vloeiend zijn opgeschoren met de tondeuse in verschillende opzetstukken. Hierdoor krijg je subtiel lengteverschil. Het lange bovenhaar wordt met de schaar in gelijke lagen geknipt, waarbij de ronding van het hoofd is gevolgd. Eén egale, diepdonkerbruine tint zorgt voor een krachtig statement bij dit powerkapsel. 

Plukkerig
Helemaal rechtsonder zie je een stoer plukkerig kapsel. Na het drogen is een beetje styling-klei met de vingers door het haar gekneed, voor een stevig en plukkerig effect. Wat texturizing poeder zorgt dat het haar stugger aanvoelt en goed in model blijft zonder het ‘te netjes’ te maken.


Halflang
Bij dit halflange kapsel linksonder is er veel speelse beweging in lagen. De lagen zijn grof ingeknipt voor meer textuur. Het accent ligt op de voorzijde door de lange lok en het haar valt in gebogen lijnen om het hoofd heen.

Losse krullen
Met een grove keramische krultang worden zachte, losse krullen gemaakt, zie foto midden. Bovenop blijft het kapsel wat langer en gladder. Met een paar druppels zijdeglans en een flexibele hairspray blijft het kapsel de hele dag prachtig.

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

HEREN

Krullen en slag
Dit seizoen zijn krullen en slag een pré. Wie ze heeft doet er goed aan ze te accentueren. Deze krullen hieronder mochten dus niet te kort. De zij- en achterkant is verticaal met de schaar geknipt, zodat er een rechthoekige vorm ontstaat. De bovenkant is ‘vierkant’ geknipt; de vingers zijn horizontaal gehouden bij het knippen van de kortste lengte op de kruin. De krullen worden natuurlijk met een diffuser gedroogd en met wax gekneed tot een mooie compacte krul. Niets meer aan doen!


Gladde styling

Onderstaande trendy look (midden) hebben we afgelopen winter gezien bij moderne jongeren; de hipsters. Ook in de zomer blijft het een mooi en makkelijk kapsel. Aan de achterkant is het haar strak opgeknipt met de tondeuse en bovenop met de schaar wat langer gelaten. Vanuit een zijscheiding is met behulp van een spraygel glad naar één kant gestyled en dan... omhoog die kluif! Na het droogföhnen is er volumepoeder in het haar gestrooid. Hierdoor wordt het haar stugger en droger. Met stevige haarlak en styling-klei wordt er een mooie, gladde kuif gecreëerd.

Dus ben je getriggerd voor een nieuwe look? Laat je inspireren bij Hair by Chantelle en ervaar wat een goed in ‘Trigger’ geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet! 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: