Haarlijn NAJAAR/WINTER 2019/2020 SHADOW

De nieuwe Haarlijn van de Gezamelijke Nederlandse Kappers heet dit seizoen ‘SHADOW’!

Deze winter zien we veel kapsels die op twee manieren gestyled kunnen worden; stap uit je SCHADUW en wees wie je bent!
De Haarlijn Shadow geeft je megaveel vrijheid voor een look die perfect weergeeft wie jij bent. Met contrasten in vorm en kleur die voorheen onverenigbaar leken, maar nu voor een stijlvolle balans zorgen.

Onze salon kent allerlei trucs en skills om voor jou DE nieuwe trendy look te creëren!

Kom dus uit je SHADOW en be your true self!Bekijk de mooie kapsels en laat je inspireren!
Bij bovenstaand herenkapsel zijn de lengtes bovenop zijn hoofd in contrasterende lengtes gesneden voor meer diepte en beweging. De pony is juist kort en loopt langer door naar achteren. De zij- en achterkanten zijn gelijkmatig gedekt opgeknipt, waarbij nog net geen hoofdhuid zichtbaar is.

In het linkerkapsel is een flexibele, niet harde gel aangebracht die zorgt voor een wat ‘natte’ look. Met een borstel is het haar verder glad geföhnd en daarna gefixeerd met hairspray.

Ditzelfde kapsel kan anders worden gestyled, zie de middelste foto hierboven. Op het droge haar is wat volumepoeder gestrooid en ingewreven. Hierdoor wordt het haar wat stug. Een stevige matte clay zorgt voor het nonchalante plukjeseffect.

Dit dameskapsel hier links heeft een geraffineerde metalic tint. Ook zijn er verschillende koele roze- en lavendel tinten in het haar te zien, waardoor het kapsel nog meer gaan glanzen. De nekparty is gelijkmatig opgeknipt. Door de bovenkant goed los te föhnen ontstaat er een flexibel, gepolijste pony die naar voren of naar achteren gestyled kan worden.

De man hiernaast heeft ook een coupe die op twee verschillende manieren te stylen is. Op de linkerfoto is het haar naar achteren geföhnd en daarna is er clay door het kapsel gedaan. Dit geeft een matte, stoere look.

Aan de rechterkant zijn de natuurlijke krullen met wax en de vingers tot een warrige bos gekneed. Er vormen zich mooie, compacte plukken zonder te pluizen. Met wat grooming- of gelspray houdt je het kapsel in model. 

De dame met het lange haar heeft een kapsel wat in laagjes is geknipt en onderaan zijn rollers gezet. Ook in het mogelijk om met de styletang lange krullen te maken. Met wat hairspray blijven de krullen mooi in vorm.

Het tweede zgn. highhair kapsel heeft bovenop wat droogshampoo gekregen, waardoor het haar wat stugger wordt en meer volume krijgt. Daarna is er stevig geföhnd, vooral naar boven en de haren naar beneden worden glad gehouden. Wat hairspray zorgt voor de finishing touch. 

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

 

Geïnspireerd?
Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: