Haarlijn NAJAAR/WINTER 2018 ILLUSION

De nieuwe Haarlijn van de Gezamelijke Nederlandse Kappers heet dit seizoen ‘ILLUSION’!

Deze winter zien we veel kapsels die er superglad uitzien, maar toch verrassend veel textuur hebben; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Onze salon heeft dit najaar allerlei trucs en skills geleerd om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

 

Hierboven (rechts) zie je een mooi dameskapsel: donker koel koper met diep warm kastanje. Een sterke boblijn met een langere voorzijde en een schuin omhoog gesneden nekpartij. Een grove krultang zorgt voor de mooie, gestileerde look met veel volume.

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar overvloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden.

Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geeft.


De man hierboven links en daarboven heeft trendy highlights rondom het gezicht die een zachte uitstraling geven. De zijkanten lopen subtiel over in het bijgewerkte baardhaar. Bovenop zijn de lengtes ingeknipt. Gebruik grooming spray en föhnen maar.


Rechtsboven zie je een dameskapsel met een trendy kleuring in perzikroze en champagneblond. Zij- en achterkant is kort opgeknipt. Het haar bovenop is lang gelaten en geknipt met een curvetechniek. Föhn en volumepoeder houden de kuif omhoog.

Supertrendy kapsel in lagen die aan de voorkant langer zijn dan op de kruin. Wat een prachtige violette balayage! Een grove keramische krultang maakt mooie ‘opgerolde’ krullen. Hairspray erover en klaar!

Klassieke coupe in een trendy nieuwe stijl. De zij- en achterkanten zijn opgeknipt en met het mes is de bovenkant rond gesneden. Spray wax en volumepoeder zijn onmisbaar voor deze nonchalante look.

WELLA HERFST/WINTER TREND: Pure Chroma Nontouring

Wella Professionals heeft dit seizoen drie trendkapsels uitgewerkt in de lijn van de 'Pure Chroma Nontouring'. 
Van links naar rechts zie je de:

Deep Cherry Red: deze multi-dimensionale kleur staat voor een koel rood palet van diep kersenrood naar bijna zwart. Wat een prachtige kleur! Probeer het eens.

Icy Bonde: met Illumina Color is ijzig blond nu cooler dan ooit! Zachte lavendelkleuren grenzen aan blauwgrijs bij de aanzet en punten. Resultaat: mooie lichtreflectie in het haar.

Brick Red: deze kleuring geeft je haar een subtiele koperkleur met ultrazachte lichtweerkaatsingen. Je krijgt een mooie look die zelfvertrouwen uitstraalt.

 

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

 

Geïnspireerd?
Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: