Haarlijn VOORJAAR/ZOMER 2020 

De nieuwe Haarmodelijn van de Gezamenlijke Nederlandse kappers heet dit seizoen ‘Control’!

Hoe goed jouw haar zit, bepaal jij! Messcherpe contourlijnen, een rustig haarbeeld én een trendy eyecatcher. Voor jouw nieuwe voorjaarslook heb je écht een kapper nodig die aardig wat kennis en kunde in huis heeft. Ook voor die superwarme kleuring en dat perfect gestileerde effect.

Onze salon kent veel skills om voor jou DE nieuwe trendy look te creëren; dan ben jij totally in control!

Bekijk de mooie kapsels en laat je inspireren!

Dit seizoen vallen vooral de messcherpe contourlijnen op die ons kappersteam helemaal afstemt op de vorm van jouw gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen.

Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher. 

 

Kleur
Lef tonen Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer per se lichter moet zijn dan in najaar-winter? Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt of je die fijne linnen broek ook in de winter draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper.

 

Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen waarvoor je bij ons natuurlijk aan het juiste adres bent. Een toner is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang supertrendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!

Iris: de pony is gesneden in de natuurlijke valling, waarbij de zij- en achterkant mooi rondom het gezicht vallen. Voor de kleur is gekozen voor colour blending: de kleur verloopt van een gloedvolle diepe kopertint aan de aanzet naar een medium natuurlijke kopertint in de lengten en punten. Hierdoor krijgt het haar optisch meer diepte.

Samuel: met de tondeuse zijn de zij- en achterkanten kort opgeschoren. Ze sluiten vloeiend aan op de langere lengtes van de bovenkant. Om de krullen niet te laten pluizen, is een wax gebruikt. Wil je het wat strakker, dan gebruik je smoothing gel en föhn je de krullen uit het haar. Met een beetje klei is het haar tenslotte met de vingers in model geboetseerd.

Nadieh: Bobline 3.0! Dit kapsel is geïnspireerd op de bekende klassieke look, maar de voorkant is ronder net als de vorm van het gezicht. De bovenlengtes zijn lang gelaten. Voor de rustige look is een grove ronde borstel gebruikt waarmee het haar glad en naar binnen is geföhnd. De beach wave look is gemaakt met een grove krultang en de krullen zijn losgehaald met een grove kam. Tenslotte zorgt volumepoeder voor volume en stevigheid. 

Totally in control
Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul- of steiltang heb je de volledige controle over je haar. Ben je dat (nog) niet? Wij leggen je graag uit hoe je het effect uit de salon moeiteloos thuis nabootst. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect gestyleerd resultaat.

 

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

 

Geïnspireerd?
Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: