Haarlijn NAJAAR/WINTER 2019/2020 SHADOW

De nieuwe Haarlijn van de Gezamelijke Nederlandse Kappers heet dit seizoen ‘SHADOW’!

Deze winter zien we veel kapsels die op twee manieren gestyled kunnen worden én het draait om de 'aardse' KLEUR! Kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Onze salon kent allerlei trucs en skills om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. 

 

Bekijk de mooie kapsels en laat je inspireren!

Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geeft.


De man hierboven links en daarboven heeft trendy highlights rondom het gezicht die een zachte uitstraling geven. De zijkanten lopen subtiel over in het bijgewerkte baardhaar. Bovenop zijn de lengtes ingeknipt. Gebruik grooming spray en föhnen maar.


Rechtsboven zie je een dameskapsel met een trendy blonde kleuring. Het haar bovenop is lang gelaten en geknipt met een curvetechniek. Föhn en volumepoeder houden de kuif omhoog. Of stylen het bovenhaar glad naar beneden. Variatie telt!

Supertrendy kapsel in lagen die aan de voorkant langer zijn dan op de kruin. Wat een prachtige violette balayage! Een grove keramische krultang maakt mooie ‘opgerolde’ krullen. Hairspray erover en klaar!

Klassieke coupe in een trendy nieuwe stijl. De zij- en achterkanten zijn opgeknipt en met het mes is de bovenkant rond gesneden. Spray wax en volumepoeder zijn onmisbaar voor deze nonchalante look.

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

 

Geïnspireerd?
Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: