Haarlijn VOORJAAR/ZOMER 2021 

De Haarmodelijn van de Gezamenlijke Nederlandse kappers heet dit seizoen ‘TWIST’!

De TWIST geeft inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70’s. Het haar beweegt lekker vrij om je heen en valt steeds weer precies goed terug in model. Alsof het een geheugen heeft. Het geheim? Wij knippen je haar in verschillende lagen, waarbij we spelen met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70.


Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn creëren wij kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl.


Bekijk deze mooie kapsels en laat je inspireren!

Slim kleuren
Via een slimme kleuring kunnen wij precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goudblond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

In een handomdraai
Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je bij ons kunt kopen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Door de combi van die producten en het vakkundige knip- en snijwerk van onze stylistes geef je je nieuwe look in no time een andere TWIST. Hoe leuk is dat?

Dus vier de vrijheid, do the twist! 

  

Geïnspireerd?

Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

De Haarmodelijn voorjaar – zomer 2021 is mogelijk gemaakt door L’ANZA en KIS Haircare en Koninklijke ANKO | FNV Mooi | CNV vakmensen
Foto’s Haarmodelijn voorjaar – zomer 2021 | Fotograaf Richard Monsieurs

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: