Haarlijn NAJAAR/WINTER 2020-2021 

De nieuwe Haarmodelijn van de Gezamenlijke Nederlandse kappers heet dit seizoen ‘FOREVER’!

De FOREVER haarlijn is gebaseerd op de kapsels van Twiggy, Farah Fawcett, James Dean; de sterren met legendarische hairlooks. Nu we leven in een periode waarin alles anders is, bieden de kenmerken van bekende looks houvast en inspiratie voor de trends van nu. Innovatieve technieken en creatieve interpretaties zorgen voor trendy kapsels met veel zachtheid in lijn, kleuring en styling.

Onze salon kent veel skills om voor jou DE nieuwe trendy look te creëren; voor jou FOREVER!


Bekijk de mooie kapsels en laat je inspireren!

ZACHTE KLEURINGEN 
Als er één ding anno 2020/2021 wezenlijk anders is ten opzichte van de iconische looks van toen, dan zijn het de kleuringen wel. Was alles destijds knalhard, door de superverfijnde airtouch balayagetechniek is het kleurresultaat van nu geraffineerder dan ooit. Veel folies en subtiele highlights. Het resultaat is een fantastische natuurlijke blend, waarbij tinten als zand en caramel echt hot zijn.

 

VRIJ
Door al die fantastische vaktechnieken vallen de trendkapsels van FOREVER eigenlijk al vanzelf goed. Een natural styling doet het dus geweldig, je nieuwe look komt daardoor helemaal tot zijn recht. Dat betekent: natuurlijk laten aandrogen en daarna lekker veel wapperen met je föhn. Uiteraard wel met een beetje mousse voor wat lichte versteviging, maar vooral om je haar te beschermen tegen de warmte.

FOREVER is een collectie waar je spontaan blij van wordt. En dat is precies wat we allemaal goed kunnen gebruiken!

  

Juiste producten
Ondersteun je nieuwe kapsel met goede reinigings-, verzorgings- en stylingsproducten. Informeer bij ons team naar de juiste producten voor jouw haartype!

 

Geïnspireerd?
Heb je zin gekregen in een nieuwe look? Laat je verder informeren in onze salon en ervaar wat een goed geknipt kapsel, en misschien wel een nieuwe haarkleur, voor je doet...
Tot gauw!

Groetjes, team Hair by Chantelle

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: