Hair by Chantelle team

Het professionele en gezellige kappersteam bestaat uit:
V.l.n.r.: Esterelle, Ariena, Manuela, Cindy, Natalie, Lisa en Chantel.

Chantel Jansen (42): “Hoi, hoi, ik ben Chantel en de eigenaresse van kapsalon Hair by Chantelle waar ik super trots en blij mee ben. Een topprestatie bereik je samen! Dus ben ik trots op mijn leuke, gezellige enthousiaste team. Iedereen is anders en elke dag is een feestdag, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!     
    

Ik ben 27 jaar geleden begonnen met de kappersopleiding, heb alle diploma's gehaald en er nooit één dag spijt van gehad. Na 9 jaar in Poeldijk te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen en ben ik voor mezelf begonnen. Eerst alleen en zo is het gegroeid tot een team met 7 kapsters. Allemaal toppers!    
 
Acht jaar geleden heb ik het naastgelegen winkelpand erbij gekocht en is de kapsalon verbouwd tot wat het nu is: functioneel, modern, warm en sfeervol. Ik ben nog steeds happy als ik 's ochtends de salon in kom. Het werken in de salon, de klanten mooi en blij maken, of het nou mannen, dames of kinderen zijn, is het leukste wat er is! Dat wil ik naast alle administratie en organisatiewerk blijven doen. Natalie is mijn rechterhand en samen willen we alles zo goed als mogelijk begeleiden.                                                                                                                                                         
Ik ben op dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag aanwezig in de kapsalon. Het is natuurlijk leuk om u daar op een van deze dagen te ontmoeten.”                                                                                                                                                     
Doei,doei, groetjes Chantel

Natalie Parlevliet (43): “Ik ben Natalie en hier te vinden op dinsdagochtend (9.00-13.00), woensdag, donderdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Ik werk alweer 6 ½ jaar bij Hair by Chantelle. Als Chantel er niet is ben ik de bedrijfsleidster. 


Ik hou van alle nieuwe, gekke en mooie kapsels en doe het werk nog steeds met veel plezier. Ook in kleuren ben ik uitgesproken want ik vind extreme kapsels en kleuren hartstikke leuk. Ik ga de uitdaging niet uit de weg! Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen.  

Voor vragen, klachten, op- of aanmerkingen kunt u naast Chantel, ook altijd bij mij terecht. Tot gauw in de salon.”

Groetjes, Natalie

Manuela van Eijmeren (28): “Hee, ik ben Manuela van Eijmeren en ik werk met veel plezier bij deze gezellige kapsalon! Geen ene uitdaging staat me in de weg!

U kunt bij mij terecht op de dinsdagochtend, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Graag tot ziens!"

Groetjes, Manuela

Esterelle de Vreede (32): “Hallo, ik ben Esterelle, topstyliste en sinds 2011 werkzaam bij Hair by Chantelle. Wekelijks werk ik dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de salon en dinsdagavond is mijn vaste knipavond. Zoals u ziet… ontlopen kunt u mij niet.      

In mijn functie als topstyliste adviseer ik u met veel plezier bij uw keuze voor een nieuwe coupe of haarkleur, maar ook uw eigen vertrouwde model is bij mij in goede handen.

Kortom: ik ben pas tevreden als u dat ook bent; wanneer u met een heerlijk fris koppie bij ons de deur uitstapt. Tot snel!”

Groetjes, Esterelle

Cindy van der Horst (26): "Hoi hoi, ik ben Cindy. Ik ben 26 jaar en al 8 jaar kapster.
Ik werk nu bijna een jaar bij Hair by Chantelle en heb het enorm naar mijn zin bij dit leuke team!

Niks gaat mij te ver en ik sta voor alles open, dus kom gerust langs om samen tot een leuk kapsel te komen.

Ik ben de hele week aanwezig. Tot snel in de salon!"

Groetjes, Cindy

Ariena van Daalen (30): "Hai, ik ben Ariena en ben al ruim 10 jaar werkzaam in het kappersvak. Vanaf oktober mag ik het team Hair by Chantelle versterken. Ik heb er zin in!

Ik werk op dinsdag van 13.00 tot 20.30 uur, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur.

Tot snel!"

Groetjes, Ariena

Lisa Boekestijn (18): “Hoihoi, mijn naam is Lisa en ik ben 18 jaar. Ik volg de kappersopleiding op het Albeda College in Maassluis. Momenteel zit ik in het derde jaar.

Sinds twee jaar ben ik hier in de salon werkzaam als stagiaire. Op woensdag, vrijdag en zaterdag ben ik hier in Monster te vinden.

Ik hoop u snel te zien in de salon!”

Groetjes, Lisa

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: